Søk

Kategorier

januar 2017
M T O T F L S
« des    
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031  

Arkiv


Blogglisten
Bloggurat

Lot treåring skjære strupen av fange

Den islamske staten har sjokkert verden med deres brutale fortolkning av islam som islamistene har satt ut i praksis. Og IS fortsetter å sjokkere. Den amerikanske tenketanken Clarion Project har publisert to nye videoer. Den ene viser hvordan en tre år gammel gutt skjærer halsen over på en fange med en kniv. Siden han ikke er sterk nok til å gjøre det effektivt må han holde på en stund.

Den andre videoen viser hvordan en mann blir druknet i et akvarium. Den er tatt opp i Mosul, og henrettelsen skal ha vært et resultat av at mannen uttalte seg positivt om å bli befridd fra IS.  Det er brutale videoer som Clarion Project videreformidler, men de gir et korrekt bilde av en brutal virkelighet.

Nederst i denne artikkelen kan du se hvordan IS bruker småbarn til å slakte fanger.

Nederst i denne artikkelen kan du se hvordan IS drukner en fange i et akvarium.

 

 

17 comments to Lot treåring skjære strupen av fange

 • En giftig,avskyelig religion, -Islam- som leder frem til at 3 åringer skjærer strupen av på mennesker og henretter mennesker med skytevåpen, må bli -forbudt- i Europa.

 • Kjartan bru

  At islamister utfører slike handlinger forundrer meg ikke. De er jo pålagd i sin religion å drepe alle kristne, og det gjør de i stor skala. Ikke bare skytevåpen til islamistene må bli forbudt i Norge men også å gi islamistene opphol i Norge må bli forbudt med lov. De har voldtatt og okkupert hele Europa, ødelagt landenes kultur og ruinert deres økonomi.

 • Vidar Haugen

  TROR ikke det å instruere tre-åringer til å være bødler, uten videre har belegg verken i koranen eller i tradisjonen. Derimot illustrerer jo slike bestialske handlinger hvilken djevelsk ånd som herjer i islam og i muslimske samfunn!
  «There is only one DEVIL – and Muhammad was his prophet!»

 • Terrormistenkte uigurer pågrepet i Tyrkia

  Hva er det disse terrrorist uigurene egentlig kjemper for? Har jeg forstått det rett at Jan Simonsen og uigurene kjemper for en egen stat? Utrivelse fra Kina?

  «Tyrkisk politi har pågrepet to kinesiske uigurer, som mistenkes for å ha medvirket til terroraksjonen mot nattklubben Reina i Istanbul nyttårsaften, ifølge det tyrkiske nyhetsbyrået Anadolu. De ble varetektsfengslet fredag. Mannen som tok seg inn i nattklubben og drepte 39 mennesker, er fortsatt på frifot.»

  • Terrormistenkte..: Det finnes en islamistisk terrorgruppe inne i det okkuperte Øst Turkistan (Kinas Xinjiangprovins) som arbeider for løsrivelse fra Kina og en islamistisk stat.
   Dessuten finnes det uigurer, slik det også finnes nordmenn, som er knyttet til Den islamske staten. Det er sannsynligvis tilfelle med terroristene i Tyrkia.
   Men de aller fleste eksiluigurer støtter World Uyhur Congress, som er en organisasjon som kjemper med fredelige midler og ikke-vold, og som har tatt avstand fra enhver voldshandling i hjemlandet, for en demokratisering, økt ytringsfrihet og for menneskerettigheter og respekt for urbefolkningens kultur og tradisjoner, samt økt selvstyre i Øst Turkistan. Deres endelige mål er selvsagt et fritt, uavhengig og demokratisk Øst Turkistan. Det er denne organisasjonen jeg samarbeider med.

   • Anonym

    Simonsen , dersom du googler deg selv vil du kunne lese at du mer enn 1000 ganger tidligere har støttet opprettelsen av en egen uigursk stat.

    Har du snudd? Du vil ikke lenger ha en slik stat?

    • Anonym: Kanskje du kan sende en link på de 1000 artiklene. Jeg tror ikke jeg har gitt uttrykk for mitt syn på akkurat det. Men det er: Øst Turkistan burde aldri vært okkupert og den kinesiske fremmedinnvandringen av rundt 10 millioner kinesere til området etter 1948 burde ikke ha funnet sted. I dag bor det like mange kinesere som uigurer i Øst Turkistan. Likevel mener jeg ideelt sett at Øst Turkistan bør løsrives fra Kina og bli en egen demokratisk stat.
     Men det er en urealistisk målsetning. Derfor er det viktigste å arbeide for økt selvstyre, respekt for uigurenes kultur, og demokratisering både i Øst Turkistan og i hele Kina.

 • Papegøyelytteren

  VG i dag 14.1.2017:

  «Tyrkisk politi har pågrepet to kinesiske uigurer, som mistenkes for å ha medvirket til terroraksjonen mot en nattklubb i Istanbul nyttårsaften.»

  M.a.o. muslimer. Men Simonsen vil ikke vekkes. Så hva blir det Jan – bortforklaringer – unnskyldninger, sletting eller ren benektelse? Venter spent på den psykiatriske forklaringen.

  • Papegøyelytteren: Forstår ikke helt poenget ditt. Selvsagt er det muslimer med tilknytning til IS som stod bar terroren mot nattklubben i Tyrkia. Det er det vel ingen som har satt under tvil. Hvorvidt disse islamistene har etnisk bakgrunn eller statsborgerskap som nordmenn, tyskere, dansker, svensker, afghanere, irakere, syrere eller uigurer fra Kina, er mer eller mindre irrelevant. Terroren ble ikke begått på grunn av deres etniske bakgrunn, men fordi de var muslimer.

   • Vidar Haugen

    Også muslimer har da både ønsker og rettigheter – bl.a. til å få beholde sine egne, frie land? Kina har okkupert Øst-Turkistan, og selvsagt prøver noen av det landets rettmessige eiere å få landet sitt tilbake! Dessverre også ved bruk av terror…
    Men det skal da ikke resten av befolkninga stilles til ansvar for?
    På samme måten som alle PALESTINERE selvsagt ikke skal holdes ansvarlige for at også noen av DERES (muslimske) landsmenn benytter terror i SIN frigjøringskamp!
    Ikke sant, Jan…? 😉

 • Anonym

  Jeg lurer på Simonsen, om du rett og slett er en sidrumpa dåsemikkel som er i ferd med å drukne i den islamske flora …

  Det store bildet av islam er drap, død og fordervelse og undertrykkelse av verste sort på alle nivåer … Og husk; med Allahs hjelp er det muslimske verdensherredømme innen rekkevidde …

  Det sies at de kjemper for sin frihet, selvstendighet og egen demokratisk stat … uigurerne …

  Det gjør også Hamas på vegne av «palestinerne»

  Man kan bare ikke gå ut i spagat; religiøst, politisk eller hva det måtte være og samtidig påberope seg troverdighet!

  • Anonym: Det er fullt lovlig å kjempe for frihet, selvstendighet og egen demokratisk stat. Det kan Hamas gjerne gjøre, og de uiguriske organisasjonene også i Kina, eller tibetanerne som også er undertrykket av kommunistdiktaturet. Men det er ikke akseptabelt å kjempe med hvilket som helst virkemiddel. Hamas aksepterer og benytter terror og drap. Det er ikke akseptabelt. Enkelte uiguriske grupper gjør det samme. Det må fordømmes. Og det fordømmes, av den toneangivende uiguriske eksilorganisasjonen World Uyghur Congress. Det er derfor jeg støtter denne bevegelsen: Fordi de kjemper for frihet og demokrati mot et av verdens verste diktaturstater, men med fredelige midler, og tar avstand fra både uigurer og andre som benytter terror og drap som virkemidler.

 • Artilleristen

  Her er et sannhetens ord til Mughamedannazies:

 • Infidel

  Jan Simonsen, hvorfor slettet du videoen jeg la ut+ Til dere andre. Den viste en Muzze som angrep en tysk tenåring og den tyske tenåringen grisebanket ham, sånn som europeiske barn, unge og voksne alle skulle agere i møtet med muslimsk aggresjon.

  • Infidel: Jeg sletter alle oppfordringer til straffbare handlinger, inkludert vold. Å grisebanke en person er straffbart selv om vedkommende forårsaket slåsskampen. Man skal ikke forsvare seg mer enn det som er nødvendig for å uskadeliggjøre trusselen.

 • Infidel

  Jan Simonsen, hvis du hadde sett videoen, så hadde du sett at det var eksakt hva den tyske unge mannen gjorde. Den aggressive muslimen gav seg ikke selv om han ble slengt i bakken gang på gang og det var tydelig at han var sin motstander fysisk underlegen. Tyskeren prøvde å trekke seg tilbake etter å ha overvunnet motstanderen flere ganger, og muslimen kunne ha valgt å si at «ok, nok er nok» men han kom etter tyskeren gang på gang, med samme resultat, og til slutt, så måtte tyskeren sette et bastant punktum for bataljen.

Legg inn en kommentar