Søk

Kategorier

januar 2017
M T O T F L S
« des    
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031  

Arkiv


Blogglisten
Bloggurat

Velger det minste ondet

Onsdag var det partilederdebatt i den svenske riksdagen. Der støtte den sosialdemokratiske svenske statsministeren Stefan Löfven sammen med Sverigedemokratenes leder Jimmie Åkesson. «Ingenting er blitt bedre med den nye regjeringen,» sa Åkesson, «Stefan Löfven må bort». Åkesson mente blant annet at statsministeren ikke har lykkes med å skape større trygghet i det svenske samfunnet. Se duellen her:

2 comments to Velger det minste ondet

  • Varsleren

    Makvan Kasheikal fremmer viktig sak for å beskytte islam:
    http://www.fvn.no/nyheter/lokalt/-Hvordan-kunne-det-ga-sa-langt-696524b.html
    Makvan Kasheikal er jo fra Iran så det er vel grunnen til at han bruker denne saken som en spydspiss til å sette likhetstegn til det islam han kjenner og etniske nordmenn. I i koranen kalles det splitt og hersk og er en måte man sørger for at islam kan normaliseres,minimaliseres,bagatelliserer,marginaliseres, uskadeliggjøres, tåkelegges for å få fortsette å fremme sine krav ved å splitte nordmenns oppfatninger om barbariske islam inntil islam kan feies mer under teppet og de er muslimene og kan ta over.

    • varsleren: Makvan Kasheikal, lederen for Demokratene, er en sterk kritiker av islam. Hans familie vet godt hva denne religionen kan dra med seg, etter at de måttet flykte fra det islamistiske prestestyret i Iran. Han regner seg ikke for å være muslim. For øvrig kan ikke din link leses siden Fædrelandsvennen er en betalingsavis. Så det er derfor umulig å gå inn i din problemstilling.

Legg inn en kommentar